19 Mayıs 2012 Cumartesi

Yarasa gübresini mahsülleriniz için tercih ediniz

Sağlığımızın için gerekli olan besin maddelerinin üretilmesi konusunda artık daha çok organik tarım tercih edilmektedir. yarasa gübresinden faydalanılarak üretilen mahsüllerin daha verimli ve daha sağlıklı olduğu artık tarım işiyle ilgilenen kişiler tarafından da bilinerek tercih edilmektedir. [caption id="" align="aligncenter" width="400" caption="yarasa gübresi"]yarasa gübresi[/caption] Yarasa gübresi oldukça doğal ve kendi kendisini fermente etmesi özelliğinin bulunması dolayısıyla artık günümüz tarımında oldukça sıklıkla kullanılmaktadır. Yarasa gübresinin ph ve tuz seviyesi oldukça düşük olduğundan dolayı tarlaya ekilen ürünün herhangi bir şekilde yanması ve kavrulması mümkün olamamaktadır. Yarasa gübresinin oluşum mağara ortamında hiçbir işleme ve katkı maddesine ihtiyaç duyulmaksızın tamamen doğal ortamında oluşmaktadır. Yalnız yarasa gübresinin kullanılmasından önce birkaç işleme tabi tutularak fabrika ortamında işlemden geçirilerek ürün satışının hazırlanması aşamasından geçirilmesi gerekmektedir. Bu yapılan yarasa gübresi işleminden sonra hazır hale getirilen yarasa gübresi tarım işiyle ilgilenen çiftçiler tarafından güvenli bir şekilde satın alınarak daha verimli ve daha sağlıklı tarım ürünlerin ekilmesi ve toplanması sağlanmaktadır. Sizlerde bu konuda gerekli yardımı alabilmek için www.bat-bat.com/tr/ adresini inceleyerek değerlendirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder