
16 Ocak 2012 Pazartesi
Bal Konak Balları Nasıl Yetiştirilir?
balkonak balları güneşin dorukta olduğu,bin bir çeşit bitkinin ve güzelliğin bulunduğu ve sadece doğal hayatın yaşandığı bir yer olan Türkiyenin Doğu Anadolu bölgesindeki Karacadağ'da üretilmektedir. Şanlıurfa iline bağlı olan Karacadağ,doğunun zengin bitki örtüsüne ev sahipliği yapmaktadır. Üzerinde bulunan yüzlerce çiçeklerden topladığı polen ve nektarlar ile Balkonak ballarının mimarisi olan arılar,son derece titiz bir şekilde barındırılmaktadır.
Bakımları düzenli olarak yapılıp,bal kovanları sürekli temizlenmektedir. Bu yüzden balkonak ballarını gönül rahatlığı ile yiyebilir çevrenizdeki herkese de tavsiye edebilirsiniz. bal konak ballarının teftiş ve kontrolü resmi izinler çerçevesinde bütün yasal kurallara uyularak yapılmaktadır. Bu yüzden herhangi bir yan etkisi veya zararı kesinlikle yoktur. Gerçek bal konak ballarının kendine has burnunuza hoş gelen bir kokusu vardır. Ayrıca gerçek bal kalitesiz ballara göre daha koyu kıvamdadır. Çünkü diğer ballar, sulandırılmış ve aynı zamanda kimyasal reaksiyonlardan geçmiştir. Bu yüzden bu tür ballar hastalıklara neden olabilir. Siz sadece güvendiğiniz ve bildiğiniz bal konak ballarını tercih edin. Pişman olmayacağınız bir seçim yaptığınızdan emin olabilirsiniz. Daha ayrıntılı bilgi ve sipariş için http://www.balkonak.net adlı sitemizi ziyaret edebilirisiniz.

Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder